Private Briefing Septembar ’22

Novo, deveto septembarsko izdanje Private Briefinga označava da je do desetogodišnjice izlaženja ostalo nešto više od dva kvartala, a kao najava niza događaja kojima ćemo je obeležiti, Private Briefing dolazi u nešto osveženom formatu, na koji su uticali i neki opšti i neki interni trendovi. Suština se naravno ne menja – za vas analiziramo  prilike za unapređenje poslovanja kroz domaće i međunarodne programe, a u ovom izdanju oni su i lokalni i internacionalni, u rasponu od inovacija i internacionalizacije poslovanja, do tradicije i ručnog rada.
Inovacije, čiji je jedan sveprisutni vid i digitalizacija, uticale su na naše živote i poslovanje sa posebnim intenzitetom u protekle dve godine.

U našem slučaju, to nas dalje vodi između ostalog i ka novim formama isporuke usluga i informacija. Među njima je i naš interni projekat razvoja e-learning platforme,  a mi paralelno nastavljamo sa praćenjem aktuelnosti i nagoveštaja eventualnih novih modela i programa podrške. Za te, kao i ostale periodične informacije i analize, pitanja, predloge ili upite i dopunske informacije, ostajemo na raspolaganju. Pratite nas online: Glenfield on LinkedIn i glenfield.rs za dodatne mogućnosti i povoljnosti kao i real-time informacije o specijalnim ponudama i aktuelnostima, ili nam pišite na office@glenfield.rs