Zaokružen projekat organizacione usklađenosti i upravljanja performansama u Lovćen Banci

Radionica na temu „Uloga Kontrolnih Funkcija u Upravljanju Rizikom“ u svetlu novog Zakona O Kreditnim Institucijama u Crnoj Gori, koju smo održali sa dragim prijateljima iz Lovćen banka AD Podgorica došla je kao kruna kompleksnog projekta kojim su tokom godinu dana implementirana suštinska unapređenja sistema korporativnog upravljanja, organizacione usklađenosti i upravljanja performansama.

Zaokružen je ciklus implementacionih radionica koje su obuhvatile definisanje opisa poslova u kvantitativnoj metodologiji upravljanja performansama https://bit.ly/3owQTYA  merenje i evaluaciju učinaka sa procesom i sinhronizovanim alatima https://bit.ly/3v6CPqZ i upravljanje promenama u svetlu novog zakona, novog sistema upravljanja i nove organizacione strukture https://bit.ly/3pn2eMV , a pored ciklusa radionica, zaokružen je i čitav novi sistem organizacije, sistematizacije i upravljanja ljudskim resursima, u potpunosti usklađenih sa najboljim internacionalnim praksama ali i specifičnim lokalnim regulatornim i funkcionalnim aspektima.

Ovaj sistem, uz „state of the art“ performance management rešenje kao ključne komponente usklađenosti ali i jednog od nosećih stubova HR menadžmenta, predstavljaće temelj čvrst kao stena, na kome će se graditi budući snažni rast i održivi razvoj jedne posebne banke čiji „tim radi blisko kao porodica“ https://bit.ly/3aop2Tz i to prenosi na uslugu pruženu klijentima.

Zahvaljujemo implementacionom timu banke Vinko Nikić, Jovana Popovic, Vanja Golubović Tatalović, Daniela GolubovicEdin Ceranic, Borka Perović, Nikola Kaludjerovic, Nikola Ivanović, Tanja DjokovicIvan NikićMilica VUKOTIC i Glenfield Training and Consulting timu Eugene O’CurrySanja Suman, M. Sc. CIA, CFE, CRMAMilos AleksicAleksandar RadulovicKatarina BorovicSara Jovetic na velikom trudu i radu, kontinuiranoj posvećenosti i kolegijalnosti, te konstruktivnom pristupu i izvanrednim ostvarenim rezultatima a učesnicima radionica želimo puno uspeha u korišćenju novih alata, sistema i veština.

 #makinganimpact #hr #riskmanagment #performancemeasurement