Kako rasteretiti kalendar

Iza sasvim uobičajene reči i definicije (Oxford: calendar /ˈkalɪndə/, noun,  a chart or series of pages showing the days, weeks, and months of a particular year, or giving particular seasonal information) u zavisnosti od broja preuzetih ili nametnutih obaveza može da se sakriva sasvim uobičajeni alat za upravljanje vremenom pogodno instaliran na telefon, lični asistent i najbolji saveznik, ili izvor stresa. Shodno tome, zvuk podsetnika može izazvati emocije u rasponu od zadovoljstva, preko indiferentnosti, do napada panike.
 
U cilju lične i profesionalne dobrobiti,  transformacija kalendara od izvora stresa do najboljeg saveznika u upravljanju vremenom i obavezama je jedan od prioriteta. U Glenfieldu to odlično razumemo (i mi koristimo kalendare), stoga je jedan od važnijijh aspekata usluga koje omogućavamo MMSP krajem godine upravo ta transformacija. U talasu dodatnog opterećenja kalendara ciklusom aktivnosti proisteklih iz aspekata računovodstvenih obaveza i potreba upravljanja finansijama, Glenfield paket računovodstvenih usluga i metodologija koju primenjemo garantuje poboljšano upravljanje vremenom i ispunjenje obaveza uz redukovan lični angažman. To donosi i dodatno vreme za druge obavezne ili željene aktivnosti.

Ako želite da iz prve ruke saznate kako to funkcioniše i ponovo proživite trenutke kada ste mogli da odvojite vreme za sebe ili svoje bližnje bez pritiska podsetnika, pošaljite nam poruku, bilo preko GlenfieldOnLinkedIn, #mojevreme, ili na office@glenfield.rs, sa istim Subject poljem i ostvarite i dodatne pogodnosti. Vremena ima dovoljno, do kraja godine.