Kako odabrati trening

Procena potrebe za obukom je prvi korak ka planiranju obuke, i omogućava organizaciji da usmeri svoje napore na ona znanja i veštine koje su neophodne zaposlenima da uspešno realizuju ciljeve, optimalno iskoriste raspoložive resurse, a ujedno i dodatno motivišu zaposlene doprinoseći razvoju njihove karijere.

Zadatak procene u slučaju MSP najčešće dolazi u ruke jedne osobe, koja mora jasno razumeti celokupnu organizaciju, kao i ciljeve i prioritete organizacionih jedinica. Pod pretpostavkom da su svi ti elementi uspešno savladani, ostaje zadatak pravilne procene postojećih opcija obuke i identifikovati one koje će najviše doprineti ukupnom uspehu zaposlenih, poslovnih jedinica i organizacije u celini.

Prateći našu misiju podrške MSP da rastu, razvijaju se i napreduju, i u segmentu obuka pružamo jedinstveni Glenfield model obuke, koji počinje upravo od procene potrebe za obukom, kao prve od četiri faze treninga. Za sezonu 2022, spreman je i novi Glenfield Training Catalogue, koji je dostupan ukoliko nam se javite. Za one koji do kraja proleća i odaberu trening za svoje zaposlene, pri čemu može biti realizovan sve do narednog proleća, spremili smo i posebne pogodnosti u vidu “prolećnog” popusta.