Digitalizacija treninga kroz Glenfield E-Learning

Početak 2023. i ujedno ulazak u 40. kvartal poslovanja Glenfielda dočekali smo sa spremni za novi iskorak u digitalno – zvanično smo lansirali Glenfield E-Learning platformu.

Nastala kao rezultat Erasmus+ projekta, platforma sublimira naše znanje i iskustvo, potrebe MMSP i farmera utvrđene kroz ekstenzivna istraživanja i analize, i isporuku prilagođenu u pogledu funkcionalnosti, dizajna i upotrebljivosti na najvišem nivou.

Platforma je u prvom periodu otvorena za korišćenje svima koji se registruju, sve što je potrebno je da nam se javite na digital@glenfield.rs.
U susret našem desetom rođendanu, od svih prijavljenih pripremamo i poklone koji uključuju i slobodno korišćenje platforme nakon isteka probnog perioda.

Povratne informacije nakon probnog korišćenja ohrabruju nas da idemo i dalje, tako da su novi sadržaji već u planu.

Jedan od glavnih ciljeva razvoja platforme, osim dostupnosti kljčnih sadržaja za unapređenje poslovanja, je i podizanje svesti među MMSP i preduzetnicima o tome koliko aktivno, dugotrajno učenje može da podstakne inovacije, rast i razvoj poslovanja, kao i poboljšanje pristupa kritičnim veštinama i znanjima, podržano visokokvalitetnim inovativnim metodama digitalnog učenja.

Osim na direktnom istraživanju, model platforme zasnovaj je i na iskustvima stečenim tokom realizacije Glenfield COVID Crisis Management serije vebinara i decenijskog iskustva razvoja prilagođenih programa obuka za MSP, finansijske i razvojne institucuije.

Za više informacija o korišćenju platforme,  kao i našim treninzima, drugim uslugama i redovnim analizama, pratite nas ovde, ili kroz LinkedIn, kao i kroz Private Briefing, koji takođe uskoro obeležava deceniju analiza programa podrške za MMSP i agrobiznise.